Diferentiale blocabile ARB

Diferentialele blocabile ARB sunt foarte de calitate si fiabile, devenind cunoscute si apreciate in intreaga lume, in randul iubitorilor de off-road, fiind diferentiale blocabile 100%.

Tractiunea integrala nu inseamna automat aderenta si forta de tractiune la roti, mai ales in off-road. La masinile cu diferentiale deschise, toata puterea motorului se transmite pe roata puntii care pierde aderenta. Chiar daca unele masini sunt dotate cu diferentiale cu alunecare limitata sau cu autoblocante, acestea nu asigura intotdeauna continuarea inaintarii, ba mai mult, pot influenta performanta, comportamentul si consumul de combustibil al masinii.

Astfel, ARB Air Locker este solutia optima pentru autoturismele off-road: la simpla apasare a unui buton, mecanismul pneumatic blocheaza functionarea diferentialului cu 100%, planetarele puntii urmand a se invarti cu aceeasi viteza, iar puterea motorului urmand a fi transmisa in mod egal la roti. Masina va avea forta de tractiune maxima posibila pe acea punte.

Mai jos aveti majoritatea modelelor prezente in oferta offroadtuning4x4.ro. Pentru vehiculele care nu apar in lista, va rugam sa luati legatura cu echipa noastra prin telefon sau e-mail: 0732-254.320 sau offroadtuning@yahoo.ro.