Suspensii Old Man Emu

OME – Old Man Emu este divizia de suspensii 4×4 a lui ARB Australia. offroadtuning4x4.ro va ofera kiturile de suspensie Old Man Emu mereu in stoc sau la comanda!!!

Plecand de la eleganta si capacitatea de absorbtie a socurilor ale legendarei pasari australiene Emu, ARB a conceput un sistem performant si complex de suspensii pentru toate modelele de vehicule 4×4. Exista o suspensie ideala pentru fiecare situatie: arcuri cu foi sau elicoidale, bare de torsiune, amortizoare – mai soft sau mai heavy functie de tipul si destinatia vehiculului. Suspensiile OME realizeaza si ridicarea vehiculului si sunt optime atat la mersul pe sosea, cat si in off-road.

Amortizoarele OME Nitrocharger: Amortizoare cu carcasa dubla tubulara special create pentru vehicule 4×4. Conceptul tehnic dezvoltat garanteaza un confort rutier si o durata de viata extrema. Pentru majoritatea vehiculelor 4×4 amortizoarele Nitrocharger pot fi livrate cu reglaje diferite.
Amortizoare OME Nitrocharger Sport: Sunt ultima generatie de amortizoare Nitrocharger care asigura un comportament rutier si off- road imbunatatit si o rezistenta mai buna la supraincalzirea datorata solicitarii intense. Sistemul sofisticat cu 26 de valve interioare si experienta cercetatorilor de la ARB permit setari minutioase in procesul de fabricatie, obtinandu-se performante mult peste cele ale amortizoarelor firmelor concurente. OME va ofera amortizorul cel mai performant din gama sa si acorda o garantie de 3 ani / 60.000 km.
Arcuri elicoidale OME: OME ofera mai multe variante de arcuri pentru fiecare vehicul 4×4, tinand cont de incarcarea suplimentara pe care acesta a primit-o datorita montarii diverselor accesorii: bare, trolii, portbagaje, corturi pe plafon, rezervoare suplimentare, etc. Arcurile elicoidale sunt sablate cu jet de alice pentru a reduce tensiunea superficiala si vopsite cu un strat rezistent de vopsea speciala.
Amortizor de directie OME: Este destinat sa imbunatateasca controlul si comfortul in conducere si sa reduca vibratiile in sistemul de directie. Se monteaza in locul amortizorului de directie de origine al masinii.

ARB acorda mare atentie si bugete pe masura pentru cercetare si dezvoltarea suspensiilor pentru fiecare model 4×4 in parte. Acestea sunt testate atat in laborator, cat si pe teren si au omologari internationale, inclusiv TUV.

Mai jos aveti majoritatea modelelor prezente in oferta offroadtuning4x4.ro. Pentru vehiculele care nu apar in lista, va rugam sa luati legatura cu echipa noastra prin telefon sau e-mail: 0732-254.320 sau offroadtuning@yahoo.ro.